Nära till Torp

Torp är beläget i Avesta, södra Dalarna. Det ligger vid riksväg 70 ca 5 km sydost om världens största Dalahäst. Torp är förutom ett danspalats även Europas häftigaste retrodisco. Självklart serveras det god mat och dryck. Vi har öppet alla helger i sommar.

Ta dig hit med bil

Att åka till Torp med bil är enkelt, du tar dig hit snabbt från de flesta tätorter i Mellansverige.

  • Sala 30 min (33 km)
  • Enköping 58 min (77 km)
  • Västerås 50 min (66 km)
  • Uppsala 1 tim 20 min (100 km)
  • Stockholm 1 tim 40 min (150 km)
  • Falun 55 min (70 km)
  • Borlänge 50 min (64 km)
  • Gävle 1 tim 15 min (98 km)

Ta dig hit med tåg

Ta tåget till Krylbo Station. Hoppa på vår gratisbuss som tar dig till Torp. 5 minuter senare är du framme. Gratisbussarna går i en slinga i Avesta tätort. Se mer under bussar.